Käyttöehdot

Eurokampus-sivusto on Suomen Pankin omistama ja ylläpitämä verkkopalvelu. Suomen Pankin verkkopalvelun tiedot perustuvat luotettaviin lähteisiin. Sisältöjen lähteenä on hyödynnetty muun muassa Euroopan keskuspankin tuottamia materiaaleja.

Tekstit, tehtävät, videot, kuvat, rahapolitiikkapelin, tietovisan, Finanzityn sekä rahanarvolaskurin on tuottanut Suomen Pankki: © Suomen Pankki ellei toisin mainita.

Sekä Suomen Pankin että Euroopan keskuspankin aineiston hyödyntäminen, muun muassa kopiointi ja jakelu kouluissa, on sallittu opetuskäyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kunhan lähde mainitaan.

Tekniset suositukset

Eurokampus-sivujen käyttäminen edellyttää selaimelta tyylien (css) ja JavaScriptin tukemista. Selaimeksi suositellaan IE 7, Firefox 3, Opera 10 tai uudempien versioiden käyttöä. Näytön kooksi suositellaan vähintään 1024x768 pikseliä.

PDF-muotoisten dokumenttien, kuten julkaisujen, lukemiseen tarvitaan Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa. Ohjelman voi ladata Adobe Readerin verkkosivuilta.

Suomen Pankin nimen ja logon luvaton käyttö

Suomen Pankin nimeä voidaan käyttää petollisissa tarkoituksissa, joissa yrityksiä, yhteisöjä tai yksityisiä henkilöitä kehotetaan esimerkiksi tekemään rahasiirtoja Suomen Pankin kautta.

Suomen Pankki ei tarjoa tällaisia finanssipalveluita eikä esimerkiksi kerää palvelumaksuja tai veroja kansainvälisistä rahasiirroista. Suomen Pankki ei käsittele myöskään luottokorttitietoja.

Suomen Pankki ei vastaa edellä kuvatun kaltaisista tai muista rikollisista menettelyistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvista taloudellisista tai muista vahingoista. Petos-, väärennys- tai muissa rikosepäilyissä pyydämme asianomaisia kääntymään poliisiviranomaisten puoleen.

Tietosuoja

Tietoja henkilötietojen käsittelystä Suomen Pankin verkkopalveluista löytyy osoitteesta www.suomenpankki.fi/tietosuoja.